2011. szeptember 7., szerda

Utasbiztosításról - nyár végén :)

Utazunk már!!! - minimax dino expressz, ha valaki nem ismerné ezt a remek rajzfilmet - én mondjuk utálom a dinokat, de ugye nem is nekem készült a film!  Nyaralásuk első ütemén már túl vagyunk, csodálatos volt a június végi befagyott Balaton - viszont olcsóbb, mintha főszezonban fagyoskodtunk volna! :)
Mondjuk egyik gyerekemet sem izgatta, mi kabátot húztunk, ők meg meztelenül pancsoltak a 20-21 fokos vízben. Jól belegondolok volt 3 szép óránk, amikor a szél sem fújt és zavartalan volt a napsütés, aztán jött a vihar!!! :))

A következő etap most esedékes, méghozzá külföld, Németország, szerencsére ott élnek férjem rokonai, így a szállás ingyenes, otthon is lesznek, így a kaját is ők állják, erre fel is hívtam szíves figyelmüket, hogy remélem gondoskodnak rólunk :))) Férj céges autójával megyünk, úgyhogy jobban már nem is tudnánk spórolni! Reméljük a röpke 8 óra a kocsiban elszáll, vagy kitépem az összes hajamat!

Amikor külföldre szoktunk volt menni, húú, de sznobul hangzik :P Az elmúlt 4 évben, vagy terhes voltam, vagy szültem, vagy szoptattam, nos amikor szoktunk menni, akkor mindig kötünk utasbiztosítást.
Annak idején bementünk az Autóklubba, most legutoljára a mosonmagyaróvári benzinkútnál kötöttem. 
Amikor a kötelezőt kötöttük át, akkor láttam, hogy a netrisken van már utasbiztosítás is!

Úgyhogy most éltem a lehetőséggel és megnéztem, hogy két kiskorú gyermekemre mennyibe kerülne, nagy a szórás, 10 ezertől 4,5ezerig van minden. Hiába a beszerző véremből marad valamennyi :))

Szerencsére megnéztem és a kettőnk bankkártyájához jár biztosítás, mivel sem raftingolni, sem bázis úgrani nem fogok, így az elegendő lesz!
Gyerekek sem élnek ezzel a lehetőséggel, úgyhogy szerintem a 4,5 ezres megfelelő biztonságot nyújt bármi történjen is!

Ti szoktatok utasbiztosítást kötni? És ha igen, hol? Összehasonlítjátok az árakat???

4 megjegyzés:

  1. Én a netrisken szoktam kötni: több biztosítást ajánl fel, árakkal együtt. Mindenki gusztusától függően dönthet :)

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt Titi, 2011-es évet írunk :-p
    Szerintem úgy 10 éve lehet utasbiztosítást kötni neten :-). Mindig interneten kötünk, és mindig ha külföldre megyünk. Bankártyához nekünk is jár, gyerekeknek meg középkategóriást (igazán a orvos/kórházi kezelés részét nézem az ajánlatokban)

    VálaszTörlés
  3. Jóvanna, mi nem utazunk havonta külföldre :P

    VálaszTörlés