2011. szeptember 22., csütörtök

Imádok takarítani!!


Utálok takarítani, még ha a kép ilyen szép is!:)
Megbolondultam????!!! Utálok takarítani, meg mindent utálok, ami nem pihenés és semmittevés, na jó ez túlzás, de tőlem a por, meg a mocsok felmondhatna és találhatna egy másik bolygót magának! Én nem hívtam őket a lakásba vendégségbe, oszt mindig itt vannak a gyerekek legoival, autóival, babáival, stb.

Nos miután hazaérkeztünk a nyaralásból tesómmal elmentünk Aldiba, ő vett mikroszálas törlőruhát, le volt értékelve, gondoltam sérvem nem lesz tőle, ha én is megveszem, 300 Ft alatt volt 2 darab, egyszer megérdemlem a dőzsit, még egy kört főúr!!! :)

Lilában van ilyenem :)
Ma erős felindulásból kibontottam a csomagot - hiába 2 hete nem takarítottam, dönörű lila csíkos és egyszínű csíkos kendőt találtam. Bevizeztem oszt nekiestem az ablaknak, szuper, igaz az üveg lemosás csíkot hagy, de azért van a száraz mikro rongy. A fehér műanyag keretről mindent egy törlésre lemosott, utálok ablakot mosni, ki gondolta volna, no nem az ablakmosás miatt, hanem, hogy először mosószeres víz, aztán lemosás, aztán szárítás, lecsöpög a wasser, aztán fel kell mosni, stb. De ezzel a megoldással nem kell felmosni, tiszta lesz, nagyon gyorsan!
Annyira belelkesedtem, hogy a fekete kéznyomokkal teli bejárati ajtónak is nekiestem, aztán a mikronak, aztán az ajtóknak, kapcsolóknak, a budi kézmosójának csempéjéről is gyorsan eltűntek a fekete cseppek, stb.

Tudom, hogy 2011-et írunk és hát már ezer éve van ilyen, de akkor is én csak most találtam rá és egy újszülöttnek minden új! Holnap szerintem még pár ablaknak nekiesek! :)))

És még vegyszer sem kell hozzá, extra szívacs, ablaktisztító folyadék, stb.

Veszek még egy garnitúrát, hogy mégsem a vécét takarítóval takarítsak a konyhában! Nem tudom, hogy meddig tart egy ilyen, de ha 300 Ft-ból le tudom takarítani az összes 14 ablakot és még a többi felületet, akkor éljen, akarok még! És még időt is megtakarítok, mert nem kell 3 szor áttörölni egy darab ablakot! 

Na ezért most szeretek takarítani :))) Meg még ablakot mosni is :)

3 megjegyzés:

  1. Ezt lehet, hogy én is kipróbálom.... Bár az őszi nagytakarítással már készen vagyok!!! Hipp-hipp hurrrrrá!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Éljen, na majd a karácsony előttire ajánlom akkor! Aldiban mindig lehet kapni! Nem akciósan olyan 400 körül van 2 db. Komolyan szuper lett az ablak, úgyhogy holnap ha alszik a lányom, vagy együtt vele, megtakarítom a többit is!!! :)

    VálaszTörlés
  3. új Penész gátló / ölő anyag: szódabikarbóna + mosószóda + trisó
    1:4:5 arányban vízben keverve (szabadalom szám: CA 2504014 C)

    VálaszTörlés