2011. november 30., szerda

Fénykép rendelés 19Ft - (25%+15%) =11,4 Ft/ db :))))

Fényképek karácsonyra
Aki még nem tette meg, az ma még megteheti, hogy a dm-ben 10x13 cm normál minőségű fényképet rendeljen 19 Ft/db áron!!! 
Ha még a 25%-os kedvezményt is felhasználjuk, akkor még olcsóbb, ha meg még a vásárlás végi 15%-ot is, akkor ők fognak fizetni azért, hogy előhívhatták a fényképeinket! :))) Máshol is lehet a CEWE-től fényképet rendelni (extreme digital, rossmann, stb., de ott nincs hozzá még ennyi kedvezmény!
Hajrá! 

A rendelés egyszerűen megy online is, csak le kell tölteni a programot, akinek meg már van, annak frissíteni  kell az adatokat. 5mbit/sec adsl kapcsolattal 50 kép kb. 10 perc volt és a hozzátok legközelebbi boltba kérhetitek a leszállítást, nekem 2 nap alatt kész volt a 400 kép! :))) 
Nagyszülőknek, dédszülőknek egy fényképalbum a gyerekekről csodálatos ajándék! Hozzá ikeás képkeret, amit a gyerekek saját kézzel festettek, vagy dekupázsoltak! 
Most már csak a sóliszt gyurma kézlenyomatokat kell elkészíteni és az összegyűlt videokat összevágni, de még van 24 napom rá :)))
Már csak az első napi menüt kell megszülnöm, de valami egyszerű lesz! Leves már megvan, desszertek adottak, a főétel nincs még meg!!! Az tuti, hogy nem bonyolítom túl, mert senkinek sem kell egy idegbeteg anya :)

Megrendeltétek már???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése