2012. január 30., hétfő

Kuponológia© körkérdés

Nagyon sokan úgy találnak az oldalamra, hogy kuponokra keresnek, élelmiszer kuponokra, vagy Auchan, Spar, Tesco, Cba kuponokra, ezért aztán vettem a bátorságot és írtam nekik levelet, hogy mikor kívánják bevezetni, ha kívánják-e egyáltalán bevezetni az élelmiszer kuponokat, amiket, vagy online lehet letölteni, vagy az akciós újságból kivágni. 

Most várom a válaszokat, amint megkapom őket, megosztom veletek!

Titeket érdeklenének ezek a kuponok? 

És íme a válaszok:
Spar: nincs információjuk az általam megjelölt akcióról. A jövőbeni akcióikról mindig majd az akciós újságban és a honlapon lehet tájékozódni.  -  Ez kábé azt jelenti, hogy nesze semmi fogd meg jól!!!

CBA: "Dolgoznak az országos szintű megvalósításában és türelmünket kérik." - remény hal meg utoljára :)

Auchan még nem jelzett vissza, sem a Tesco! Várom a levelüket :)

Még honnan kérdezzem meg, hogy tervezik-e kupon bevezetését? Ti hol vásároltok? 

2 megjegyzés:

  1. Nos, kedves anyuka! Most találtam az oldaladra, mert nem régiben a TLC nevű csatornán láttam egy műsort, a címe: Kupon zsonglőrök. Elkapott a láz. Már több, mint 3 hete nézem napról napra a műsort, hogy mire is képesek az emberek a spórolásért. Én is képes lennék rá, ha hagynának kibontakozni hazánk hipermarketei. Gratulálok az oldaladhoz. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Nálunk nem dívik a kuponozás, spar próbálkozott vele anno, tesconak is szokott néha lenni 1-1 macskaeledeles, vagy danone-osa! Aldinak inkább ruhára, de nem kajára. Volt régen Aldis füzet, abban voltak receptek leírások és a végén kuponok olivaolajra, meg ilyenekre, de az is megszűnt...:(

      Törlés