2011. augusztus 18., csütörtök

Csomagok!!

tv+internet+telefon! Melyik csomag? Melyik szolgáltató?
Na nem megint a bőröndpakolás lesz a téma, se nem az ajándékozás, még a ruhapakolás, még csak a bevásárlásról sem lesz szó!

Szoktátok figyelni, hogy mennyit telefonáltok, milyen csomagban nézitek a tévét, ha néztek, vagy milyen csomagban interneteztek? És akkor még ott a mobil előfizetés, vagy kártyás, és hogy járna jobban az ember - erről később!?
Nem beszélve a bankszámla költségeiről, hiszen az is 12 hónap alatt tetemes összegre rúghat!

Miért jutott eszembe, nos ideköltöztünk és nem volt sem internetünk, csak stickes, sem tévénk, sem telefonunk. Így aztán körbejártuk a témát, először is, hogy milyen rendszert akarunk, persze, ahol kábel be van kötve egyértelmű. Végül a tányéros mellett döntöttünk, mert a vállalkozó, aki eladta nekünk a házat, nem húzott be UTP kábelt, így más lehetőség nem is nagyon volt!

Csomagban vettük a szolgáltatás, így egy szolgáltatóhoz elköteleződtünk igaz, neki is 1-vagy 2 évig kell tartania ezt az árat, kivéve, ha mi változtatunk az előfizetésen.
Most például vettünk egy Speak csomagot, igaz havi 495 Ft, de legalább van értelme, hiszen van benne 4 német csatorna, ami férjnek nagyon hiányzott, meg nekem is, mert így folyamatosan focit nézhetek..... 

Nos kiderül, amit én nem is tudtam, hogy a T-home földi vonalról a T-mobile-t ingyen lehet hívni, meg minden földi számot, köztük anyóst, nagyit, nagyapit és minden egyebet! Eddig barátnőmmel órákig beszéltünk a Telenorral - T-Mobile felé, ez havi 4 ezer forintomba fájt, de van, amikor hónapokig nem találkozunk, mert vagy az ő 3 gyereke beteg, vagy az én kettőm! Beszélgetni meg muszáj! :)

Az is kiderült, ha az én nevemen lévő stickes netet hozzákapcsoljuk a férjem előfizetéséhez, akkor abból is 40% kedvezmény jár!

Akit érdekel, hogy milyen lehetőségek vannak a körzetében és milyen áron, (mindenáron) :), akkor azoknak ezt az oldalt ajánlom, most találtam!!! http://www.telko.hu/mpage/kombinalt-tv-internet-telefon-szolgaltatasok-osszehasonlitas Irányítószámot be kell adni és már adja is ki a szolgáltatókat!

Lehet, hogy elenyésző a különbség, de lehet, hogy nem, és akkor azt 12szeresével megszorozva, már talán komolyabb összeg jön ki, ami megéri a fáradtságot a cserére!

Figyelem!!! A bekötési díjjal is számolni kell, tehát úgy érdemes választani, ja pssszt! és ha újat rendelünk, akkor lehet férj nevére is, és akkor az már új előfizetőnek számít!!

Szóval érdemes ezeket a kiadásokat is körbe járni, remélem Benneteket is érdekel!! Ti tudjátok milyen csomagotok van? Szoktatok ezzel foglalkozni? Vagy mindig figyelitek a jobb ajánlatokat? Figyelmeztet erre Benneteket a szolgáltató?

Bankszámla csomaggal később foglalkoznék, külön bejegyzésben!

1 megjegyzés:

  1. Oh, mi évente szórakoztunk azzal, hogy hol az én, hol a férjem nevére írattuk a TV és vonalas UPC csomagot, és így mindig akciós volt. De a legjobb az volt, amikor leakartuk mondani a HBO-t (mert az Octopus támadása 7. című és Z kategóriájú filmekért kár fizetni) és szinte már ők akarták fizetni, csak ne mondjuk le. végül egy mozijegy áráért fizettük még egy darabig, de aztán már tényleg lemondtuk annyira nem néztük (meg ugyebár ott vannak a torrent oldalak). A mobil és az internet céges, azzal nem kell foglalkoznom :-)

    VálaszTörlés