2011. augusztus 23., kedd

Tapasztalatok

Néhány tapasztalat az elmúlt bejegyzésekhez visszakanyarodva:

1. amióta ecetet teszek öblítő tartályba, előtte nem használtam öblítőt, (na ez nem teljesen igaz, nemrég vettem, dm kuponra -25% és plusz még a -15% Frosch öblítőt), azóta sokkal, de sokkal lágyabbak a ruhák! Frosch öblítőből meg alig teszek bele.
Most rendeltem citrusolajat, vagy mit?, illóolaj 100%-os tisztaságú, kíváncsi leszek, ezt kívánom hozzáadni az ecethez. El is fogyott a folyékony öko mosószerem és most ki akarom próbálni a mosódióra öntök forró vizet és teszek hozzá mosószóda kombit, hogy az hogy fog mosni?! Majd írok róla külön bejegyzést! :)

2. amióta a fehéreknél használom a mosószódát és a szódabikarbónát elkezdtek kifehéredni a totál sárga atléta trinyók is! Férj mániája, hogy a Nivea golyós hónaljkencével a mellkasát is bekeni, az meg olyan sárga foltokat hagy, hogy csuda!!!

3. felvágottak helyett: amióta kencét csináltam, azóta nem hiányzik a felvágott, na jó vettem kolbászt itthonra, de ennyi, tegnap elkészítettem a második adag májkrémet, mert elfogyott! Túró még van egy kicsi! Gyerekek mamához mennek, úgyhogy a héten már több adagot nem készítek! Jövő héten meg kezdődik az ovi, kíváncsi leszek!

4. a fürdőkádat is ecetes szódabikarbónával mostam, legközelebb maszkot veszek, mert az ecet kb. annyira marja a torkomat, mint a zsíroldó!!!

5. amióta tudom, hogy ingyen beszélek T-home-ról T-mobile irányba, azóta csak azon hívok mindenkit!

6. amióta csapvizet iszom, semmi bajom nincs, előtte sem volt, de tényleg nem rossz! Egy baj van vele, hogy fel kell állni és kiengedni a csapból, mert az ásványvizes palackot magam mellé tettem és csak beleittam, hiába a lustaság!!!

7. a tv-t és internetet minden második este eszünkbe is jut kihúzni! De az akkor is sokat jelent, szerintem, igyekszem a tudatomba vésni, hogy az legyen az utsó lépés, amikor elhagyom a nappalit és elmegyek csucsukázni!

Jövő hónaptól lejárt a gyedem és már csak gyest fogok kapni, úgyhogy még jobban össze kell húzni a gatyaszíjat!!! Kénytelen leszek még jobban megnézni, hogy mit vásárolok és mit hogyan használok!

Kíváncsi vagyok a rendelt szappanra, sokat várok tőle!!!

Nektek sikerült valamivel spórolni?? Úgy hogy az ne fájjon? 

2 megjegyzés:

  1. Ha az ásványvizes palackot töltöd meg csapvízzel, akkor nem kell felállni :) Mondjuk nem egy hétre előre, de állás közben még az a klór is elmegy belőle, ami esetleg benne maradt - már ha klórral fertőtlenítik a vizet, nem ózonos eljárással.

    Én felforraltam 1 liter vízben az addig összegyűlt mosódióhéjat, és azzal mostam fel/töröltem le a kádat/mosdót. Nem mondom, hogy felér egy CIF-fel súrolással, de egynek jó volt :)

    VálaszTörlés